BARÇA
Esports Barça 16/03/2011

L'ex agent de Villa diu que recorrerà la sentència

José Luis Tamargo, ex agent de Villa, ha anunciat que recorrerà la sentència del jutge de Primera Instància i Instrucció número dos d'Avilés

Redacció
1 min
Villa, tot un dia topant  amb episodis del seu passat

BarcelonaJosé Luis Tamargo, ex agent del blaugrana David Villa, ha anunciat a través d'un comunicat que recorrerà la sentència del jutge de Primera Instància i Instrucció número dos d'Avilés, que ha desestimat íntegrament la demanda de sis milions d'euros interposada contra el futbolista.

"Tinc el ple i absolut convenciment que tinc la raó i el Dret atès que, amb la meva reclamació, només pretenc que se'm retribueixi el treball que he realitzat. Per això, anunci meva ferma i decidida intenció de recórrer la sentència dictada", afirma Tamargo.

El jutge Ricardo Bardés ha imposat també el pagament dels costos judicials al demandant, que reclamava a Villa aquests sis milions d'euros per considerar que hi havia hagut un incompliment de contracte i que s'havia aprofitat del seu treball en ser traspassat del València al Barça.

En el judici celebrat el 2 de març, Vila, l'ex president del Barça Joan Laporta, i dos directius esportius del club van negar que hi hagués hagut una intermediació de Tamargo durant l'any 2010, mentre que el president i vicepresident del València, Manuel Llorente i Javier Gómez, respectivament, van assegurar que la seva actuació no havia estat influent per al traspàs del jugador asturià.

stats