BARÇA

El jutge no li ha donat la raó i li ha imposat el pagament dels costos judicials

L'ex agent de Villa diu que recorrerà la sentència

José Luis Tamargo, ex agent de Villa, ha anunciat que recorrerà la sentència del jutge de Primera Instància i Instrucció número dos d'Avilés

José Luis Tamargo, ex agent del blaugrana David Villa, ha anunciat a través d'un comunicat que recorrerà la sentència del jutge de Primera Instància i Instrucció número dos d'Avilés, que ha desestimat íntegrament la demanda de sis milions d'euros interposada contra el futbolista.

"Tinc el ple i absolut convenciment que tinc la raó i el Dret atès que, amb la meva reclamació, només pretenc que se'm retribueixi el treball que he realitzat. Per això, anunci meva ferma i decidida intenció de recórrer la sentència dictada", afirma Tamargo.

El jutge Ricardo Bardés ha imposat també el pagament dels costos judicials al demandant, que reclamava a Villa aquests sis milions d'euros per considerar que hi havia hagut un incompliment de contracte i que s'havia aprofitat del seu treball en ser traspassat del València al Barça.

En el judici celebrat el 2 de març, Vila, l'ex president del Barça Joan Laporta, i dos directius esportius del club van negar que hi hagués hagut una intermediació de Tamargo durant l'any 2010, mentre que el president i vicepresident del València, Manuel Llorente i Javier Gómez, respectivament, van assegurar que la seva actuació no havia estat influent per al traspàs del jugador asturià.