BARÇA
Esports Barça 24/01/2011

Villa: "Estic gaudint molt de la temporada. Tirem els partits endavant i m'estic sentint important"

L'asturià veu bé l'equip per afrontar els propers mesos, en què el Barça es juga ser a la final de la Copa, matenir el ritme a la Lliga i seguir viu a la Lliga de Campions

Nuria García
3 min
David Villa s'emporta una pilota al Camp Nou contra el Racing.

BarcelonaVilla passa per un dels seus millors moments a nivell professional. I es nota. El davanter, que veu porta amb assiduïtat i participa dels gols del Barça, ha reconegut que està "gaudint molt de la temporada": "Tirem els partits endavant i m'estic sentint important. Millor impossible, més no puc demanar", ha comentat.

"Sé que quan faig gols és important per a l'equip, però quan no, els companys i l'entrenador em fan veure que el que faig també és important. Estic content, tinc la confiança de l'entrenador, dels companys i del club. L'important és que l'equip faci molts gols", ha dit Villa, que creu que els registres golejadors de l'equip són molt bons. "Tot arriba a través d'un treball. Messi, Pedro i jo som els que estem més avançats i els que gaudim de més minuts, així que tenim més facilitats per arribar a l'àrea, però quan ataquem ho fem tots, el primer en Víctor", ha recordat.

Ara, els blaugranes afronten el tram més complicat de l'any, amb una gran acumulació de partits en pocs dies: "Veig bé a l'equip, a nivell físic i a nivell tècnic. Som 20-21 jugadors, tots ens hem de sentir importants. L'equip ha fet rotacions i ha seguit guanyant. Són coses de l'entrenador, però tots ens sentim importants", ha assegurat Villa, i ha afegit: "No hem de fixar-nos en els rivals, depenem de nosaltres en totes les competicions i arribem bé. Sabem que guanyant tots els partits de Lliga serem campions. Tenim avantatge, però som conscients que quatre punts no són res. Hem de tirar els partits endavant diumenge a diumenge".

Villa també s'ha referit a les renovacions de Pep Guardiola i Dani Alves. De la de l'entrenador, l'asturià s'ha sumat a l'opinió dels seus companys: "Pep ha construït el Barça. Des que ell va arribar, s'han aconseguit vuit títols de deu. Si Xavi, Puyol, Iniesta, Valdés... han dit que no s'imaginen un Barça sense Guardiola, els que portem menys temps aquí esperem seguir molt de temps i que ell segueixi al nostre costat. Tots els que estimem el Barça desitgem que la notícia es doni el més aviat millor. Té contracte fins a final de temporada, així que hem d'estar tranquils, que segur que tot anirà bé". I sobre la del seu company Dani Alves, Villa ha dit que és una cosa entre el jugador i el club, però ha assegurat que tots volen "que es quedi aquí molt de temps, perquè és únic en la seva posició i perquè dóna moltes coses a l'equip".

Sobre l'eliminatòria de dimecres de Copa del Rei contra l'Almeria, Villa no espera un partit tan plàcid com el 0-8 de Liga. "Serà un partit molt dur. No pensem en el 0-8, ara és un equip amb un entrenador diferent. Tots els partits són diferents, no per haver guanyat 0-8 allà ho tindrem fàcil", ha afirmat el davanter, abans de reconèixer que la baixa de Puyol per aquest partit serà "notable". "Tots sabem què aporta Puyol. A més del seu futbol, també el seu caràcter, és el capità. Farem el possible perquè no es noti la baixa, tenim jugadors que poden jugar sense problemes".

El davanter asturià també s'ha referit a Bojan. "Tant de bo jo amb 20 anys hagués tingut les condicions que té ell! Malgrat que no faci gaires gols, fa bé les coses, ja ho va dir el míster l'altre dia. Té 20 anys, l'afició del Barça s'afartarà de veure gols de Bojan en el futur. Jo amb 20 anys estava a l'Sporting a 2a i ell porta quatre anys al Barça. Cal tenir una mica de paciència amb ell", ha conclòs.

stats