Barça
Esports Barça 15/05/2011

El Barça vol allargar la revetlla lliguera a costa d'un Deportivo que està a la zona perillosa

Mentre els gallecs confien en treure profit de la ressaca blaugrana per sumar 3 punts que els allunyin gairebé definitivament d'una hipotètica pèrdua de categoria

Redacció
2 min
Adriano intenta desfer-se de la pressió de Desmarets, avui a Riazor.

BarcelonaDesprés de festejar el títol de Lliga el divendres, amb una rua i celebració final al Camp Nou, el Barça vol allargar la 'revetlla lliguera' davant de la seva afició a costa d'un Deportivo de la Corunya que està completant una temporada molt irregular i que voreja el descens. Encara que els gallecs també confien a treure profit de la ressaca blaugrana per sumar 3 punts que els allunyin gairebé definitivament d'una hipotètica pèrdua de categoria.

Tot i no jugar-s'hi res, el Barça vol completar la festa amb una victòria que serveixi per arrodonir uns dies de celebració, i que acabarà amb el lliurament del títol de Lliga als jugadors un cop s'acabi el partit. Un enfrontament on Guardiola vol donar minuts als jugadors habitualment suplents o que fa poc que han tornat de les lesions.

"Sempre hi ha coses que es poden millorar i sempre és millor arribar a la final de Wembley havent competit bé. Serveix perquè els que juguen sovint segueixin jugant bé i els que ho fan menys puguin demostrar com en són, de bons. I serveix perquè juguem contra un rival que s'està jugant el descens i se l'ha de respectar", deia Guardiola a la prèvia del partit.

Mentrestant, el Deportivo arribarà disposat a aprofitar la festa del Barça per segellar la permanència a Primera Divisió o, almenys, seguir depenent de si mateix per aconseguir-la en l'última jornada contra el València.

L'equip corunyès, revitalitzat per la victòria de dimarts passat contra l'Athletic Club (2-1), que el va treure dels llocs de descens, té opcions d'assegurar-se continuar a la màxima categoria del futbol espanyol, encara que han d'acompanyar-lo altres resultats. Però els jugadors prefereixen no fer comptes ni pensar en càbales i se centren en si mateixos i a tirar endavant el partit del Camp Nou.

Lotina està pendent de l'evolució del mexicà Andrés Guardado, que podria caure de l'onze per les molèsties musculars que ha arrossegat en les últimes jornades i que a més té quatre grogues.

També li preocupa la situació de Juan Rodríguez, amb un esquinç de turmell, i del canari Manuel Pablo García, encara que intentarà forçar-los per ser a l'equip titular.

stats