EL DERBI DE BARCELONA
Esports Barça 15/12/2010

Vilarrubí: "Les relacions entre Barça i Espanyol són de màxima cordialitat"

El vicepresident de l'Àrea Institucional del Barça afirma que els dos clubs són "referents a la ciutat com els dos millors clubs"

Redacció
1 min

BarcelonaEl vicepresident de l’Àrea Institucional, Carles Vilarrubí, ha afirmat que tot i la rivalitat esportiva, ara mateix les relacions entre Barça i Espanyol “són de màxima cordialitat”.

Carles Vilarrubí ha explicat als mitjans de comunicació oficials del club que “les relacions són de màxima cordialitat dins l’entorn de la màxima rivalitat esportiva. Hi ha dos partits que durant la temporada tenen aquesta característica. Un el vam tenir fa dues setmanes, l’enfrontament amb el Reial Madrid, i ara ens toca el segon”.

Aquesta bona relació arriba en un gran moment esportiu dels dos conjunts. “Serà el derbi més renyit que mai, per la situació esportiva tant del Barça com de l’Espanyol. A vegades es té la percepció que com més tensa és la relació, vol dir més rivalitat al camp i això no és així. Aquest serà el derbi més intens esportivament parlant”, ha explicat Vilarrubí.

El vicepresident blaugrana ha reconegut que és una satisfacció per al Club recuperar el dinar entre les dues entitats: “Torna el dinar de directives amb la gran satisfacció que la directiva de l’Espanyol ens hagi convidat i no a un lloc informal, sinó a la seu del seu estadi”.

Per Vilarrubí, les dues entitats no poden viure d’esquena: “L’Espanyol i el Barça, tot i les diferències de la massa social, són referents a la ciutat com els dos millors clubs a nivell esportiu”.

stats