Barça
Esports Barça 24/05/2011

El Barça emparaula la contractació de 6 jugadors del futbol base de l'Espanyol

Segona ha informat Rac1, els blaugranes tindrien emparaulats 3 cadets, 2 benjamins i un prebenjamí per incorporar-se al club aquest estiu

Redacció
1 min
Iván Alonso celebra el seu gol amb Raúl Baena.

BarcelonaEl Barça té emparaulada la contractació de 6 jugadors del futbol base de l'Espanyol; i els blaugranes estan treballant per intentar incorporar un setè futbolista blanc-i-blau aquest estiu. Segons ha informat Rac1, els culers s'han fixat en 3 jugadors cadets, 2 benjamins i 1 prebenjamí; i ja haurien tancat un acord amb ells. D'altra banda, el Barça també estaria negociant amb un setè jugador, en aquest cas cadet, per incorporar-se a la disciplina blaugrana aquest estiu.

Segons la informació de Rac1, els dos clubs ofereixen versions diferents sobre com s'ha gestat aquest assumpte. Mentre el Barça assegura que els jugadors -a través dels seus familiars i representants- s'han ofert al club; des de l'Espanyol afirmen que ha estat el Barça qui els ha anat directament a buscar, posant-se en contacte amb les famílies.

En qualsevol cas, des del club blanc-i-blau recorden que això és legal -els jugadors no firmen un contracte fins que tenen 16 anys- però consideren que és immoral.

Des que Sandro Rosell s'ha fet càrrec de la presidència del Barça, les relacions entre els dos clubs s'han millorat, però aquest afer podria enterbolir-les una altra vegada. A més, els dos clubs estan negociant pel cas Baena, després que un jutge dictés que el futbolista havia de pagar 3 milions d'euros al Barça per haver marxat del club blaugrana i fitxat pels blanc-i-blaus.

stats