BARÇA
Esports Barça 31/01/2011

El Barça i Facebook s'associen per llençar ofertes a través d'aquesta xarxa

El Barça es converteix en el primer club esportiu europeu que s'associa amb Facebook per llençar ofertes a través d'aquesta xarxa social

Redacció
1 min
El Barça s'associa amb Facebook

BarcelonaEl Barça, a través del servei Facebook Places, posa a disposició dels seus seguidors un conjunt d'ofertes especials. Per començar, es podrà obtenir de manera gratuïta una entrada per a la Camp Nou Experience.

Es tracta d'una promoció de 2x1 en entrades per a la Camp Nou Experience per a tots aquells que facin un registre al Camp Nou. Cal recordar que aquesta és una visita guiada que inclou un recorregut pel camp, el museu i la sala multimèdia. Només cal registrar-se a l'Estadi a través del dispositiu mòbil i la segona entrada serà gratuïta. Aquesta oferta estarà disponible fins al 28 de febrer.

Fa poc, la plataforma va llançar al mercat Facebook Places, un servei en què els usuaris poden compartir informació sobre on es troben amb tots aquells que ho desitgin i amb què també és possible localitzar aquells amics que es trobin a prop. Ara, amb Facebook Ofertes i a través del dispositiu mòbil, els usuaris podran accedir a ofertes com la del Barça, assenyalades amb un tiquet groc.

stats