BARÇA
Esports Barça 07/02/2011

David Villa: "Cal fixar-se en tot l'Arsenal, però sobretot cal tapar Cesc"

El davanter blaugrana ha elogiat el moment de forma de l'Arsenal, rival del Barça als vuitens de final de la Lliga de Campions la propera setmana

Redacció
2 min
Villa, durant el partit al camp de l'Hèrcules

MadridEl blaugrana David Villa ha elogiat el moment de forma de l'Arsenal, rival del Barça als vuitens de final de la Lliga de Campions, i ha alertat que els seus companys s'han esforçar en frenar el joc de l'equip anglès, especialment per desarmar Cesc Fàbregas.

"Quan t'enfrontes a un equip del potencial de l'Arsenal, t'has de fixar amb tots els jugadors però, sobretot, haurem de tapar Cesc Fàbregas, ja que és el seu principal referent i millor jugador", ha remarcat en unes declaracions que recull la web del Barça.

El Barça i l'Arsenal s'enfrontaran la setmana que ve a Londres a l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, partit que per a l'equip anglès servirà de revenja per la seva eliminació l'any passat en la mateixa competició a mans de l'equip que dirigeix Pep Guardiola.

Per a l'ariet del Barça, una de les peces clau de l'Arsenal és el català Cesc Fàbregas, el capità de l'equip i el jugador referència al centre del camp.

"Confiem a fer una bona eliminatòria i poder passar, però serà molt complicat ja que és un molt bon equip amb grans jugadors. Segur que ens ho posarà molt difícil", ha afegit.

Al jugador barcelonista li agradaria que la final de la Copa del Rei contra el Madrid es disputés finalment a Mestalla, l'estadi del seu exequip. "És un gran estadi on els aficionats estan pràcticament dins del camp. A més, em porta molt bons records de la meva etapa com a jugador del València", ha destacat.

Sobre la situació del Barcelona a la Lliga, líder amb set punts d'avantatge sobre el segon, Villa considera que en el conjunt català no es pot celebrar res a aquestes alçades del campionat. "La competició acaba quan matemàticament el segon ja no et pot superar. Estem a febrer i ningú guanya res al febrer. Es necessita molt d'esforç ja que encara hem de sumar molts punts", ha finalitzat.

stats