BARÇA
Esports Barça 04/04/2011

Piqué: "Messi és decisiu, Ronaldo espectacular"

Piqué explica que Ronaldo és una mica més fàcil de defensar que Messi: "A Ronaldo cal fer-li que jugui amb la cama esquerra, no és tan bo com amb la dreta".

Efe
2 min
Piqué ha fet el gol del Barça al Madrigal / EFE

BarcelonaEl defensa del Barça Gerard Piqué va assegurar que tant el seu company al club blaugrana Lionel Messi com el portuguès del Reial Madrid Cristiano Ronaldo "són extremament forts" però que el primer "és decisiu" i el segon "espectacular".

"Messi té una mica més. És decisiu quan Ronaldo és espectacular. Ronaldo regateja molt bé, té un excel·lent joc de cap, però el Leo és més directe amb la pilota. Només intenta superar per marcar un gol", ha assegurat Piqué en una entrevista que avui publica L'Équipe. El barcelonista ha reconegut que "tots dos són difícils de marcar" però que "Ronaldo és una mica més fàcil de defensar" que Messi.

"Cal fer que jugui amb la cama esquerra, perquè no és tan bo com amb la dreta. Això es fa portant-lo a la banda i impedint-li que vagi al centre", ha assenyalat el futbolista en una entrevista. Piqué recorda l'arribada de Messi a La Masia i com es va fer un lloc en el grup. "Era petit i feble. Amb aquesta altura ens preguntàvem què feia amb nosaltres. Però des del primer entrenament es va fer amb la pilota i no aconseguim prendre-l'hi. Encara no podem. El seu punt feble era el seu físic. En el segon partit li van trencar la cama", ha assegurat.

De la seva experiència anglesa, Piqué assegura que va aprendre a "utilitzar el cos en l'u contra u" i a augmentar la seva musculació. Assegura que les diferències entre Alex Ferguson i Pep Guardiola no són tan grans com pugui semblar. "Guardiola pot cridar tan fort com Ferguson, però gairebé no ho fa. Cerca més el diàleg, l'explicació del que funciona i el que no. Ferguson és més impulsiu", explica el futbolista, que ha indicat que tots dos "tenen aquesta capacitat de motivar els seus homes".

El català afirma que durant la temporada no surt mai de copes i que es conforma amb "sopars amb els seus amics de Barcelona". "Per anar a prendre una copa espero a l'estiu. Fins i tot llavors és una cosa que no faig gaire", ha indicat.

stats