BARÇA
Esports Barça 06/04/2011

El gol de Piqué s'havia assajat en els últims dos entrenaments

El gol del defensa central del Barça, de jugada d'estratègia a la sortida d'un córner servit per Xavi, l'havien assajat en els dos últims entrenaments

Redacció
1 min
Gerard Piqué, celebrant el seu gol, el tercer del Barça.

BarcelonaQuan Piqué ha marcat el 3-0, Guardiola s'ha girat cap a Tito Vilanova, el seu segon, i li ha fet un gest d'alegria. Els jugadors blaugranes havien assajat aquesta jugada d'estratègia a la sortida d'un córner en els dos últims entrenaments abans d'aquest partit (el de dimarts a la tarda i el de de dimecres al matí) i ha sortit a la perfecció.

Xavi ha servit un córner i Piqué, des del centre de l'àrea, ha rematat la pilota al fons de la xarxa. Era el 3-0, el gol de la tranquil·litat tot just començar la segona part, i el segon que marca el defensa en els dos últims partits. "Hem d'intentar aportar el màxim en jugades d'estratègia. Jo he tingut la sort de marcar en els dos últims partits", ha dit Piqué, l'autor del gol, que és qui ha explicat que aquesta jugada l'havien entrenat en les dues últimes sessions.

Tot i el resultat favorable, Piqué ha recordat que encara queda molt per arribar a les semifinals. "Tocarà currar i treballar per poder passar. Comences malament com el dia del Betis i pateixes, així que haurem d'anar en compte", ha precisat.

stats