BARÇA
Esports Barça 09/02/2012

Piqué: "Seran altres els que hauran de guanyar la Lliga, i se'ls hi farà molt llarg"

El central del Barça diu que tant li és on es jugui la final de la Copa del Rei, ja que el més important per a ell és "jugar-la i tractar de guanyar-la"

Ara
2 min
Piqué en el partit contra el València. PERE TORDERA

BarcelonaGerard Piqué, jugador del Barça, no ha volgut comentar on vol que es jugui la final de la Copa del Rei. "No és una cosa dels jugadors escollir on s'ha de jugar la final. El més bonic és jugar-la i ens hi hem jugat el dret a fer-ho. Nosaltres anirem on ens diguin amb tota la il·lusió del món per aconseguir un altre títol per al club", ha comentat Piqué.

"Si es jugués al Bernabéu seria bo perquè allà hi podrà anar molta gent i es veurà una gran final amb molta gent a l'estadi. Esperarem a dilluns a veure què diuen la federació i els clubs", ha assegurat Piqué, que respecte la possibilitat de jugar al Camp Nou, ha dit: "Li doneu molta importància a això, al final dóna igual jugar al Camp Nou, al Bernabéu o on sigui. El més important és jugar la final i tractar de guanyar-la".

Sobre el calendari que han hagut d'afrontar fins ara, Piqué ha dit: "Sabem que la càrrega durant el mes de gener és brutal. El mes de gener marca molt les temporades. Això ens dóna molta vida perquè tots podem participar, tots els jugadors ens sentim importants dins l'equip i afrontem amb més tranquil·litat febrer i març, ara el calendari es relaxa una mica".

"Portem molts partits a sobre i seguim vius en totes les competicions. Compteu amb nosaltres fins a finals d'any. Al vestidor sempre hem confiat en nosaltres", ha avisat el central del Barça, que s'ha mostrat content per haver arribat a una nova final de la Copa del Rei. "Nosaltres ho donarem tot. Seran altres els que hauran de guanyar i se'ls hi farà molt llarg. El més important és pressionar, sumar de tres en tres. Falta encara el partit al Camp Nou i la gent ha de confiar en nosaltres", ha dit el central.

Respecte la possible futura renovació de Guardiola, Piqué ha comentat: "El veig amb més ganes que el primer any, amb això t'ho dic tot".

Aquest dijous, la Lliga de Futbol Professional ha anunciat que ha trencat les negociacions amb l'AFE, el sindicat dels futbolistes, pel nou conveni: "Ens hem de reunir, parlar-ho amb tranquil·litat. El pas de la vaga ja es va fer i ara hem d'estar units i parlar-ho. Una altra vaga no tindria sentit", ha assegurat Piqué.

stats