BARÇA
Esports Barça 19/03/2011

Guardiola: "Jo em preocupo quan les coses no rutllen, però hem demostrat que tenim molt de gol"

El tècnic afirma que estava una mica preocupat per com afrontaria el partit el seu equip després d'una setmana moguda, però diu que han fet un partit "fantàstic"

Nuria García
2 min
El tècnic del Barça, Pep Guardiola, dóna instruccions durant el partit contra el Getafe.

BarcelonaPep Guardiola estava una mica inquiet per saber com afectaria tot el que ha passat aquesta setmana. L'equip ha tingut uns dies moguts, però tot i això, el tècnic ha afirmat que els seus han jugat contra el Getafe un partit "fantàstic".

Segons l'entrenador, l'important és generar ocasions, i això els jugadors ho han fet. "Han fet molts gols, han generat molts gols durant tot l'any, i ho seguiran fent. Per provocar tot això hem de seguir fent bon joc, simplement quan durant l'any fèiem quatre o cinc gols els fèiem i ara no els fem, però els farem", ha dit Guardiola, que no es mostra preocupat pels pocs gols que ha fet l'equip: "Jo em preocupo quan les coses no rutllen, però hem demostrat que tenim molt de gol, això és important", ha dit abans d'afegir: "El primer any vam fer més de 100 gols, l'any passat també. Ja entraran".

Sobre el partit, el tècnic ha comentat: "Hem tingut una setmana molt llarga, amb moltes coses, però hem jugat molt bé. El 2-1 et torna a obrir el partit, però hem sumat els tres punts". I de l'estadística que diu que el Barça és el tercer equip a qui menys penals a favor li xiulen tot i ser un dels que més sovinteja l'àrea visitant, Guardiola ha estat clar: "Més mèrit té el que fem".

L'entrenador tampoc s'ha mostrat preocupat pel fet que Xavi es perdi el proper partit de Lliga, contra el Vila-real, després que avui hagi vist la cinquena targeta groga. "És part del joc. Tres o quatre per protestar, tres del mateix àrbitre. Xavi és un jugador molt net, no dóna puntades de peu, però descansarà i arribarà net als últims partits" i ha afirmat que al vestidor no han parlat per provocar cap targeta: "Que s'oblidin i que juguin".

Per últim, també ha valorat el gol d'Alves, tot i que no creu que la diana serveixi per reivindicar-se al defensa brasiler, que segueix negociant el seu contracte amb el club. "Em sembla que el gol d'Alves és fantàstic. El desig del club és que renovi i ell també té ganes de seguir. Però si l'hagués ficat a la cinquena graderia també tindríem intencions de renovar-lo".

stats