Barça
Esports Barça 11/11/2012

El Barça vol llepar-se les ferides de Glasgow contra un Mallorca necessitat de victòries

Els blaugranes arriben a la cita sense Puyol, que encara no s'ha recuperat, després de perdre el primer partit a Europa contra el Celtic

Ara
2 min
GOL INSUFICIENT  01. Leo Messi intenta  Allunyar-se d'Adam Mathews. 02. Dani Alves lluita per la pilota amb Georgios Samaras.

BarcelonaEl Barça visita aquest diumenge (17.50 h, Gol T i Canal+ Lliga) el camp del Mallorca amb l'únic objectiu de recuperar-se després de la derrota del dimecres al Celtic Park. Els de Tito Vilanova van encaixar la primera derrota a Europa de la temporada, contra un equip tancat a pany i forrellat, i ara pretenen convertir aquell resultat en una anècdota. Però no serà fàcil per als blaugranes, ja que al davant hi tenen un equip necessitat de victòries.

Tot i això, l'Iberostar Estadi sembla un bon lloc perquè el Barça assoleixi el seu objectiu. I és que els catalans hi han guanyat en nou de les últimes deu visites. L'objectiu és sumar tres punts més que li permetin consolidar-se en el liderat i, com a mínim, mantenir la distància amb els seus dos immediats perseguidors, l'Atlètic de Madrid (a 3 punts) i el Reial Madrid (a 8).

El tècnic blaugrana recupera Sergio Busuqets, que no va poder jugar a Glasgow per sanció, i podria situar Gerard Piqué de titular –va disputar els primers minuts després de la lesió al turmell contra el Celtic–. Tanmateix, qui no hi serà és Carles Puyol, que encara no s'ha recuperat del tot de la lesió al colze, i és baixa per precaució.

Mentrestant, el Mallorca encadena cinc derrotes consecutives i és a tan sols dos punts de la zona de descens. Els de Joaquín Caparrós –que a més van encaixar un 0 a 5 contra el Madrid ara fa dues jornades– necessiten reaccionar per no posar-se amb problemes abans d'hora.

Les lesions, una jornada més, condicionen els esquemes de Caparrós. L'últim a caure per un trencament fibril·lar ha estat l'internacional mexicà –i exblaugrana– Giovani Dos Santos. Altres baixes de llarga durada són les de Javi Márquez, Nunes, Antonio López, Joao Víctor i Uche.

Al lateral dret tornarà Ximo, ja recuperat d'una lesió, i al centre del camp tres jugadors aspiren a ocupar dues places, entre ells, el jugador cedit pel Barça Andreu Fontás. El veterà Josep Lluís Martí i Tomás Pina també opten a un lloc.

El ritme d'entrades és bo, malgrat el seu elevat preus, entre 60 i 130 euros, encara que com ja va passar amb la visita del Madrid, és molt poc probable que el camp registri un ple total com en altres temporades.

stats