BARÇA
Esports Barça 09/02/2011

Guardiola treballa amb tres homes del primer equip per segon dia consecutiu

Els tres jugadors del Barça Pinto, Keita i Maxwell, que no tenen compromisos amb les seves seleccions, s’han entrenat aquest matí amb el Barça B. Adriano, absent a la sessió de dimarts, s’ha exercitat al gimnàs

Redacció
1 min
Maxwell s'ha exercitat amb normalitat i entra en la convocatòria. FCBARCELONA.CAT

BarcelonaSota l’atenta mirada dels tècnics Pep Guardiola i Luis Enrique, 24 jugadors s’han entrenat aquest dimecres al matí a la ciutat esportiva Joan Gamper. Els mateixos tres futbolistes que es van exercitar dimarts, Pinto, Keita i Maxwell, ho han fet avui al costat dels 19 jugadors del B, a més de Dalmau i Rafa Alcántara, tots dos del Juvenil A.

Adriano, que no va participar en el darrer entrenament perquè li van treure un queixal, sí que ha estat aquest dimecres a Sant Joan Despí. El lateral brasiler, però, no ha sortit a la gespa i s’ha quedat al gimnàs fent un entrenament individual.

Per la seva banda, Puyol i Jefrren, lesionats, continuen amb el seu procés de recuperació. Amb tot, el gran protagonista de la sessió ha estat Guardiola. Tota l’atenció estava dirigida cap a ell, ja que la d’aquest matí ha estat la primera imatge del de Santpedor després que es conegués que continuarà dirigint la banqueta.

stats