BARÇA
Esports Barça 15/08/2011

Cesc s'entrena per primer cop amb un Barça que ja prepara el partit de tornada

Cesc Fàbregas ja s’ha entrenat amb els seus nous companys d’equip en el primer entrenament després de l'empat al camp del Madrid.

Toni Padilla
1 min
Cesc i Guardiola, durant el primer entrenament del maresmenc amb el Barça

BarcelonaGuardiola ha dirigit l'entrenament amb què el Barça ha començat a preparar el partit de tornada de la Supercopa, entrenament que ha servit per incorporar al grup a Cesc Fàbregas. El maresmenc ha arribat a la Ciutat Esportiva dins del cotxe del capità Carles Puyol.

Ja sobre la gespa, Cesc s’ha incorporat a la dinàmica del grup demostrant estar recuperat de les molèsties que ha patit aquest estiu. Cesc ha participat en diferents rondos amb Sergio Busquets, qui no s’havia exercitat amb l’equip els darrers dies per la contusió costal que es va fer amb la selecció.

En la sessió, s’ha exercitat la totalitat de la plantilla, amb l’excepció dels lesionats Maxwell i Afellay, que continuen amb els seus respectius processos de recuperació. Puyol, per la seva banda, ha estat sobre el terreny de joc, però fent treball a part. A més dels jugadors del primer equip, han participat en l’entrenament els del planter Montoya, Dos Santos, Rosell, Espinosa, Dalmau i Oier.

stats