Publicitat
Publicitat

L'ANIVERSARI DE GUARDIOLA

L'etiqueta és trending topic a l'estat espanyol

L'aniversari de Guardiola, protagonista a la xarxa amb l'etiqueta #pep40

Les diferents xarxes socials s'han omplert de missatges de felicitació per a Pep Guardiola, que aquest dimarts celebra el seu 40 aniversari. L'etiqueta #pep40 és des de fa dies la més utilitzada arreu del món.

La iniciativa #pep40 per felicitar l'entrenador del primer equip Josep Guardiola està sent un èxit mundial, arribant a etiqueta rècord en nombrosos indrets del món. Des de Turquia, a Palestina, passant per Anglaterra, Mèxic, Indonèsia, Veneçuela o Brasil, milers d'usuaris de Twitter a tot el món han volgut felicitar a en Pep en el seu 40 aniversari que celebrarem aquest pròxim dimarts.

A l'Estat espanyol, concretament el hashtag #pep40 s'ha convertit en trending topic, és a dir, en l'etiqueta més utilitzada pels usuaris a Twitter. L'etiqueta també es fa servir a Facebook. A les 14:00 per exemple, l'etiqueta #pep40 era la més utilitzada a twitter a Espanya per davant de l'actor i humorista britànic Ricky Gervais, presentador de la Gala dels Globus d'Or.

El club ha promocionat aquest aniversari "virtual" ja que els millors missatges amb l'etiqueta #pep40 tindran premi ja que sortiran en directe en el programa ADN Barça a Barça TV, que tindrà aquest dimarts uns continguts especials per tal de celebrar l'aniversari del nostre entrenador.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT