L'ANIVERSARI DE GUARDIOLA

L'etiqueta és trending topic a l'estat espanyol

L'aniversari de Guardiola, protagonista a la xarxa amb l'etiqueta #pep40

Les diferents xarxes socials s'han omplert de missatges de felicitació per a Pep Guardiola, que aquest dimarts celebra el seu 40 aniversari. L'etiqueta #pep40 és des de fa dies la més utilitzada arreu del món.

La iniciativa #pep40 per felicitar l'entrenador del primer equip Josep Guardiola està sent un èxit mundial, arribant a etiqueta rècord en nombrosos indrets del món. Des de Turquia, a Palestina, passant per Anglaterra, Mèxic, Indonèsia, Veneçuela o Brasil, milers d'usuaris de Twitter a tot el món han volgut felicitar a en Pep en el seu 40 aniversari que celebrarem aquest pròxim dimarts.

A l'Estat espanyol, concretament el hashtag #pep40 s'ha convertit en trending topic, és a dir, en l'etiqueta més utilitzada pels usuaris a Twitter. L'etiqueta també es fa servir a Facebook. A les 14:00 per exemple, l'etiqueta #pep40 era la més utilitzada a twitter a Espanya per davant de l'actor i humorista britànic Ricky Gervais, presentador de la Gala dels Globus d'Or.

El club ha promocionat aquest aniversari "virtual" ja que els millors missatges amb l'etiqueta #pep40 tindran premi ja que sortiran en directe en el programa ADN Barça a Barça TV, que tindrà aquest dimarts uns continguts especials per tal de celebrar l'aniversari del nostre entrenador.

Més continguts de