EFEMÈRIDE
Esports Barça 14/01/2011

El Barça posarà a disposició dels aficionats mitjans per felicitar Guardiola el dia del seu aniversari

El dimarts 18 de gener Pep Guardiola farà 40 anys. El Barça ha decidit posar a disposició dels aficionats diferents maneres de felicitar-lo. Només caldrà posar l’etiqueta #pep40 a les diferents xarxes socials.

Redacció
1 min
Pep Guardiola, durant el partit a Riazor.

BarcelonaL'any passat el club ja va facilitar als aficionats mitjans per felicitar Guardiola. I ara, perquè aquesta efemèride sigui més especial, el Club proposa felicitar Guardiola a través del Facebook o el Twitter. Cadascú podrà, a través del seu Twitter o Facebook, enviar un missatge afegint l’etiqueta o hashtag #pep40.

L'any passat, quan Guardiola va celebrar el seu 39è aniversari, més de 14.000 persones van felicitar el tècnic a través de la pàgina oficial del FC Barcelona a través de Facebook, més de 10.000 persones van assenyalar que els agradava la notícia i 4.000 van felicitar personalment el tècnic. Veient la resposta a la iniciativa del Club, s’intentarà que enguany l'aniversari de Guardiola torni a ser un èxit de participació. De fet, Guardiola fins i tot va respondre la temporada passada, amb un missatge en català, castellà i anglès: "Estic molt emocionat i sorprès de veure tantes felicitacions. Moltíssimes gràcies a tots".

stats