BARÇA
Esports Barça 12/06/2011

Guardiola: "No faig res diferent de la resta d'entrenadors"

Guardiola va ser el gran protagonista de l'acte de presentació oficial a Sant Sebastià del nou Banc Sabadell-Guipuzcoano, que va tenir lloc al Palau Kursaal

Redacció
1 min
Pep Guardiola.

Sant SebastiàGuardiola, que és un dels rostres publicitaris del Banc Sabadell, va parlar una mica abans de viatjar a Israel, on passa uns dies amb la seva dona per veure un concert de la cantant Noa. A Sant Sebastià Guardiola va afirmar que "No faig res diferent del que fan la resta d'entrenadors de futbol, ja siguin de Primera Divisió, de 2ª B o de categories inferiors. Ni em considero millor que cap altre. Em limito a fer la meva feina el millor possible sense perdre la perspectiva d'on vinc, sent honest amb els jugadors, sense enganyar ningú i transmetent la meva idea del futbol. Per descomptat no tinc cap manual ni res per l'estil i de vegades em sorprèn llegir coses que diuen que faig".

Pep va tornar a elogiar l'actitud dels seus jugadors: "El secret és que són boníssims i molt bona gent. Aquest Barça podria haver aconseguit el mateix amb un altre entrenador, però jo no ho faria sense aquests jugadors, que són impressionants".

A més de polítics i empresaris també van assistir-hi representants de l'esport com Miguel Santos, Jabo Irureta, Mendilibar, Iñaki Sáez i Pau Laso.

stats