COPA DEL REI
Esports Barça 10/11/2011

La policia desallotja simpatitzants de PxC presents en partit del Barça

El col·lectiu s'ha instal·lat durant la segona part a la porteria defensada per l'equip local i, al minut 63, s'han vestit amb burques i han mostrat una pancarta

Efe
1 min

L'Hospitalet de LlobregatEls Mossos d'Esquadra han desallotjat de l'estadi un grup d'uns 25 simpatitzants del partit Plataforma per Catalunya (PxC), que s'han vestit amb burques i han estat presents en el partit de Copa que ha jugat l'Hospitalet contra el Barça, que han mostrat una pancarta reivindicativa.

L'esmentat col·lectiu és proper a PxC i l'esmentat partit dóna suport a la iniciativa, segons ha confirmat a EFE Alberto Sánchez, regidor de PxC a l'ajuntament de l'Hospitalet, que també ha explicat que el líder de la formació, Josep Anglada, es trobava a l'estadi presenciant el partit.

Aquest grup es va instal·lar durant la segona part a la porteria defensada per l'equip local i al minut 63 del partit ha mostrat una pancarta en què feien un joc de paraules amb la publicitat 'Qatar Foundation' que vesteix el Barça i el futur de Catalunya.

La policia els ha desallotjat sense cap tipus d'incident de la zona on s'han situat i, ja fora de l'estadi, ha procedit a la identificació de tots ells.

stats