BARÇA
Esports Barça 23/12/2010

Afellay: “Ser aquí és un somni molt gran”

El jugador, que ha tancat el seu contracte, serà blaugrana els propers 5 anys. "Acabo d'arribar, però no trigaré massa a ser conscient de tot plegat", ha afirmat

Redacció
1 min
Afellay ja és nou jugador blaugrana

BarcelonaIbrahim Afellay, que ha arribat aquest dijous a Barcelona per tancar la seva incorporació al Barça, ha confessat que se sent "molt content", encara que "una mica nerviós", per ser "al millor club del món".

Només arribar, Afellay s'ha traslladat fins al Camp Nou per acabar de tancar la seva incorporació i signar el seu contracte al Barça. Una vegada a les instal·lacions blaugranes, l'holandès ha ofert les seves primeres impressions a Barça TV, la televisió oficial del club: "És molt especial ser aquí, estic molt content", ha dit Afellay.

L'holandès ha explicat com està vivint el seu primer dia a Barcelona: "Estic una mica nerviós, però és normal, estic al millor club del món, és un club impressionant". Tot i això, Afellay ha assegurat: "Estic gaudint del moment". El davanter ha confessat que encara no s'ha adonat de tot el que he aconseguit". Així mateix, Afellay ha reflexionat sobre la repercussió de fitxar pel Barça: "Acabo d'arribar, és el meu primer dia a la ciutat, però no crec que trigui massa a ser conscient de tot plegat".

L'extrem assegura que sap què significa jugar al conjunt de Josep Guardiola: "És un somni molt gran". "Tots els jugadors somien amb jugar al Barça. Pregunta-ho a qualsevol jugador del món i et dirà que vol jugar aquí, on es practica el millor futbol del món", ha conclòs.

stats