Publicitat
Publicitat

Barça

El Barça confirma que Ignacio Mestre substitueix Antoni Rossich com a director general

Josep Maria Bartomeu ha proposat resoldre el contracte del fins ara director general

Tal com ha avançat l'ARA, la junta directiva del Barça ha aprovat avançar la reestructuració de l’Àrea Executiva del club El president Josep Maria Bartomeu ha proposat resoldre el contracte de l’actual director general, Antoni Rossich, i substituir-lo per Ignacio Mestre, fins ara director gerent.

D’altra banda, l’ara director de Relacions Institucionals Esportives, Albert Soler, passarà a coordinar com a director de l’Àrea d’Esports Professionals i Presidència el treball dels responsables de les àrees Esportiva de Futbol, Gestió de Futbol i les Seccions Esportives Professionals. Soler manté la responsabilitat plena en el capítol de les relacions institucionals esportives.

Així mateix, s’ha aprovat la creació d’un Gabinet de Presidència que estarà presidit per Josep Maria Bartomeu i estarà compost pel director general, Ignacio Mestre, el director de l’Àrea d’Esports Professionals i Presidència, Albert Soler, i el director del Departament de Comunicació, Albert Montagut. Soler actuarà com a coordinador del Gabinet.

Gerard Guiu, fins ara responsable del Gabinet de la junta directiva, és nomenat nou director de Projectes Socials.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT