BARÇA

En declaracions al nou canal de Televisió de Catalunya, Esport3

Iniesta ja somia en la possibilitat de repetir el "triplet" del 2009

Andrés Iniesta ha deixat enrere el discurs prudent d'altres cops i ha assegurat que "és lògic" pensar que es podria repetir un altre triplet com el de la temporada 2008-09.

Iniesta ha estat el principal protagonista del programa Hat trick Barça, del canal Esport3, que ha començat les seves emissions. El futbolista manxec ha declarat que "és bo tenir il·lusió pel triplet, però tenint sempre present que és molt difícil. Però per què no pensar en el triplet?".

Després de superar davant de l'Atlètic el rècord de triomfs consecutius en Lliga (16 partits), el de Fuentealbilla ha assegurat que "és un motiu d'orgull, saber que estem fent les coses molt bé" .

Iniesta també ha parlat del gran moment pel qual passa el Barça i que "per aconseguir les coses s'han de treballar" i que "sembla fàcil, però no ho és".  Pel migcampista blaugrana "és important saber com juga el rival i encara que sembli que no, nosaltres també correm" i que la clau per a Andrés és que "cada any l'equip busca superar-se".

Finalment, el manxec també ha demanat la continuïtat del seu tècnic Pep Guardiola al Barça: "Tots desitgem que segueixi per molt temps"

Etiquetes

Més continguts de