PRETEMPORADA
Esports Barça 08/05/2011

El Barça jugarà aquest estiu contra el seu botxí al Mundial de clubs del 2006

Segons han decidit els seguidors a través d’Internet, el FC Barcelona s’enfrontarà aquest estiu a l’Internacional de Porto Alegre a les semifinals de la Copa Audi. Bayern de Munic i Milan formen l’altre aparellament.

Redacció
1 min
Guardiola, en un moment del Barça - Rubin Kazan (2-0)

BarcelonaAquesta és la conclusió que s’extreu dels més de 40.000 vots que els seguidors han fet a través del lloc web www.audicup.com al llarg dels últims sis dies. Hi havia temps fins aquest dissabte, a les 15.30 hores. Una iniciativa, doncs, aquesta, que ha tingut un important seguiment. Recordem que, de cara a la jornada inaugural d’aquest torneig, que tindrà lloc el 26 i el 27 de juliol, aquests seguidors tenien la possibilitat de decidir quins havien de ser els rivals del FC Barcelona i el Bayern de Munic a través de la xarxa.

El darrer cop que el Barça va trobar-se amb l'Internacional de Porto Alegre va ser en la final del Mundial de Clubs del 2006, quan els brasilers van derrotar l'equip de Frank Rijkaard per 1 a 0 a Yokohama.

Així doncs, i segons la votació dels seguidors, que han gaudit de la possibilitat de seleccionar els seus aparellaments favorits, el dia 26 de juliol el conjunt dirigit per Josep Guardiola es veurà les cares amb l’Internacional de Porto Alegre, mentre que el Bayern de Munic ho farà amb l’AC Milan. Ja el dia 27 de juliol, els que perdin el dia anterior s’enfrontaran per lluitar pel tercer i quart lloc, mentre que els guanyadors disputaran la final de la Copa Audi.

Les entrades per a la Copa Audi 2011 ja es poden adquirir a través de www.audicup.com. Existeix la possibilitat de comprar una localitat per veure un dia del torneig a partir de només 18 euros.

stats