BARÇA
Esports Barça 11/03/2011

El Barça s'interessa pels seus socis, penyistes i esportistes del Japó

El Barça s'interessa pels socis i esportistes de l'escola que té al Japó, país que s'ha vist afectat pel sisme de 8,9 graus a l'escala Richter que ha provocat morts i ferits

Redacció
1 min
El Barça té una Escola al Japó. FCBARCELONA.CAT

BarcelonaEl Barça ha iniciat gestions per interessar-se pels socis, penyistes i esportistes de l'escola que té al Japó, país que s'ha vist afectat pel sisme de 8,9 graus a l'escala Richter que ha provocat nombrosos morts i ferits.

El Barça té una presència destacada al Japó, país que ha visitat moltes vegades els últims anys, coincidint amb les gires de pretemporada del primer equip de futbol, i en el qual té dues penyes molt actives a la capital, Tòquio.

El màxim responsable internacional de la comissió social del club, Josep Maria Barnils, s'ha posat en contacte amb els màxims responsables d'aquestes dues penyes a través del correu electrònic per interessar-se pel seu estat i donar-los el suport del Barça en aquests moments difícils.

La seu japonesa de la FCB Escola, amb seu a Fukuoka i amb 300 nens que entrenen amb el 'mètode Barça', no s'ha vist afectada per aquest terratrèmol, perquè és al sud-oest del país.

El director tècnic d'aquesta escola, Ivan Palanco, ha pogut posar-se en contacte aquest matí amb el club blaugrana. "Tant ell (Palanco) com els tècnics i nois que formen part d'aquesta escola estan en perfectes condicions", ha apuntat Xevi Marcé, director de l'Escola de Futbol del club.

A banda de tenir una FCB Escola, el Japó també té una presència destacada en l'àmbit social del club, perquè es tracta del segon país amb més socis blaugrana, amb un total de 1.470 membres.

stats