Barça
Esports Barça 04/07/2011

El Barça i el pare de Jeffren es reuneixen aquest dilluns per desencallar el futur del jugador

El jugador vol quedar-se al club blaugrana, però el futbolista estaria disposat a anar a equips de la Lliga i de la Premier segons informa Mundo Deportivo

Redacció
1 min
Jeffren i Dani Parejo.

BarcelonaEl futur de Jeffren es comença a decidir aquest dilluns a les oficines de can Barça. El club ha citat el pare i representant del jugador per tal d'arribar a un acord sobre el seu futur. La intenció del jugador és quedar-se a les files blaugranes una temporada més per intentar reivindicar-se com a futbolista del primer equip; però en el cas de veure's obligat a marxar, veuria amb bons ulls anar a equips de la Lliga espanyola o bé de la Premier anglesa.

Segons informa Mundo Deportivo en l'edició d'aquest dilluns, les dues parts es reuniran aquest dilluns, però aquesta trobada s'havia d'haver produït la setmana anterior. En aquell moment, Efren Suárez -el pare del futbolista i a la vegada el seu representant- va posposar-la uns dies.

El rotatiu informa que la postura del jugador és fer mans i mànigues per quedar-se al Barça, i gaudir d'una temporada més per convèncer l'entrenador Pep Guardiola que té nivell suficient com per formar part de la primera plantilla del club culer.

En el cas que Jeffren hagués d'abandonar la disciplina blaugrana, el futbolista del filial estaria disposat a anar a clubs de la Lliga espanyola o de la Premier; però mai jugar a la Serie A -en aquest sentit, queda descartada qualsevol opció perquè pugui ser moneda de canvi en l'operació per fitxar Alexis Sánchez de l'Udinese-.

Els clubs de la Lliga que s'han interessat pel jugador són el València, el Vila-real i el Granada; mentre que els anglesos són Liverpool, Fulham, Aston Villa i Blackburn Rovers.

stats