BARÇA
Esports Barça 13/02/2011

Joan Laporta: "La renovació de Guardiola honra al barcelonisme"

L'expresident del Barça ha dit a Europa Press que la renovació és una mostra de la "convicció" que té el tècnic i de la confiança i l'estima d'en Pep vers el Barça

Redacció
1 min
El líder de Solidaritat Joan Laporta en roda de premsa al Parlament.

BarcelonaL'expresident del Barça Joan Laporta ha expressat la seva satisfacció perquè l'entrenador blaugrana, Pep Guardiola, hagi renovat un any més el seu contracte amb el club, decisió que "honra" el barcelonisme.

En una entrevista a l'agència Europa Press, Laporta ha indicat que la renovació és una mostra de la "convicció" que té Guardiola, de la seva confiança cap al club i també de l'estima que té a l'entitat esportiva.

"Em sento molt feliç de seguir veient al Pep a la banqueta, i estic molt content per la forma que té d'afrontar les decisions", ha afegit. Segons Laporta, el Barça "té un equip per a anys", i ha expressat la seva confiança que el club segueixi donant alegries als aficionats.

Laporta ha indicat que l'afició no ha d'exigir als jugadors que tornin a guanyar-ho tot, com va passar fa dues temporades quan van aconseguir les sis copes. "És massa pressió a l'equip, tot i que aquest és un desig que tenim perquè pensem que es pot produir", ha dit l'expresident.

stats