Barça
Esports Barça 28/09/2011

El soci demandant en el cas dels avals: “Pel bé del Barça, no retiraré la demanda contra Laporta”

En una entrevista a 'El Mundo Deportivo', Vicenç Pla assegura que no ha rebut cap trucada de la directiva actual del Barça i aclareix que la seva demanda no té res a veure amb l'acció de responsabilitat contra la junta de Laporta, aprovada per l'assemblea de compromissaris

Ara
1 min

BarcelonaVicenç Pla, el soci que el 2006 va interposar una demanada contra la Junta de Laporta pel cas dels avals, assegura que no pensa retirar-la “pel bé del Barça". En una entrevista a El Mundo DeportivoEl Mundo Deportivo amb el periodista Francesc Perarnau, Pla explica que, malgrat no haver votat Laporta el 2003 i sentir certa animadversió cap a la seva figura per la presència excessiva als mitjans de comunicació i per no haver complert certes promeses electorals, no se sent “ni anti-Laporta ni pro-Rosell” i només pretén defensar els interessos del soci del Barça. Sobre la polèmica encesa arran de les declaracions de Pep Guardiola en defensa de la junta directiva de Laporta, el soci opina que el tècnic “no ha de posar-se en qüestions que són d'un altre ordre”, i aprofita l'entrevista per aclarir que la seva demanda no té res a veure amb l'acció de responsabilitat contra l'anterior junta directiva, aprovada per l'assemblea de compromissaris el passat dissabte, i que el club ha decidit tirar endavant.

Les declaracions de Pla també contradiuen la informació que avançava aquest dimarts la cadena Ser, segons la qual el Barça s'hauria posat en contacte amb ell perquè retirés la demanda interposada: “Ni m'ha trucat ningú de la junta, ni espero cap trucada, ni es retirarà la demanda”.

Vicenç Pla va interposar la demanda contra la junta de Laporta l'any 2006, després que la directiva no avalés les pèrdues dels seus vuit primers dies de mandat. De fet, Laporta i la seva junta tenien fins aquest divendres per presentar l'aval, amb el perill que els embarguessin si no ho feien.

stats