BARÇA
Esports Barça 05/01/2011

Cruyff: "Ronaldo pot fer moltes coses interessants, però no té la varietat de Messi"

En una entrevista a 'France Football', l'entrenador compara els dos davanters. Del blanc, l'holandès en destaca la potència, i de l'argentí, la velocitat de maniobra

Redacció
1 min
Johan Cruyff.

ParísJohan Cruyff, exjugador i exentrenador del Barça, considera que Cristiano Ronaldo "és capaç de fer moltes coses interessants gràcies a la seva potència, però no té la varietat de Messi, que pot desequilibrar en qualsevol moment". Així ho ha explicat en una entrevista publicada per France Football.

L'holandès ha comparat el blaugrana i el blanc, als quals ha qualificat de grans jugadors, i ha destacat la velocitat de maniobra de l'argentí davant la potència del portuguès. "Cristiano li treu dos caps a Messi. Quan fa una bogeria, Messi, en el mateix temps, n'ha fet tres i ha tocat tres cops la pilota. El seu joc, el canvi de ritme, de posició, són naturalment més ràpids. Per a Ronaldo, és impossible", ha assegurat Cruyff.

L'entrenador ha elogiat el futbol del Barça i ha subratllat que a futbol "s'hi juga amb els peus" i que "la pilota no ha de deixar el terra". Per això ha celebrat que Xavi Hernández, Andrés Iniesta i el mateix Messi, els tres candidats a la Pilota d'Or, no arribin al metre setanta d'alçària, perquè demostra que qualitats com la tècnica o la intel·ligència prevalen sobre la força física.

stats