BARÇA
Esports Barça 05/04/2011

Cruyff: "El Xakhtar és més perillós que el Tottenham"

"Cal tenir sempre respecte per a tots els rivals. Fins i tot el Madrid ho ha vist amb l'Sporting jugant a casa", ha dit Cruyff, que veu favorit el Barça contra el Xakhtar

Efe
2 min
Johan Cruyff.

BarcelonaL'exentrenador del Barça Johan Cruyff ha assegurat aquest dimarts al matí que el rival dels blaugranes a quarts de final de la Lliga de Campions, els ucraïnesos del Xakhtar Donetsk, són "més perillosos" que el Tottenham, que s'enfronta al Reial Madrid per un lloc a semifinals.

"Per mi, el Xakhtar és més perillós que el Tottenham. El favorit és el Barça, però no vol dir que sigui fàcil ni de bon tros", ha declarat Cruyff, seleccionador català, durant la presa de possessió del nou president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies.

L'holandès ha insistit que el Barça que ha de mostrar respecte en aquesta eliminatòria de quarts que comença dimecres al Camp Nou i el vencedor de la qual s'enfrontarà al guanyador del duel entre madridistes i anglesos. "Cal tenir sempre respecte per tots els rivals. Fins i tot el Madrid ho ha vist amb l'Sporting jugant a casa, no fa falta tenir molta memòria, ja que va ser fa dos dies. Per tant, cal afrontar el partit amb tot el respecte, i aquest és un dels equips que és difícil de guanyar", ha afirmat Cruyff.

Per Cruyff, la Lliga ha quedat gairebé liquidada després que el Barça augmentés a 8 punts la distància amb l'equip que entrena José Mourinho, encara que ha indicat que el Madrid no està fent una mala temporada. "Cal que siguem sincers, el Madrid està darrere del Barça, però té moltíssims més punts que el tercer, això no vol dir que estigui fent una temporada dolenta ni que sigui un mal equip, ni de bon tros, per tant, cal que estiguem molt atents", ha explicat Cruyff.

En aquest sentit, i sobre els enfrontaments entre Barça i Madrid que s'acosten en aquest mes, l'exentrenador blaugrana ha assegurat que "a aquestes altures", sempre són els "detalls" els que decideixen els partits.

stats