Barça
Esports Barça 13/12/2010

Cruyff va defensar fa cinc anys la publicitat a la samarreta i avui ha demanat el contrari

L'extècnic blaugrana va publicar un article a 'La Vanguardia' en el qual recomanava vendre la samarreta, mentre que avui, a 'El Periódico' defensa el contrari. El president del Barça, Sandro Rosell, ha evitat fer-ne sang

Nuria García
1 min
Cruyff fa cinc anys

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } En la contraportada d'El PeriódicoEl Periódico d'aquest dilluns, l'exentrenador holandès Johan Cruyff explicava que “no val la pena tacar la samarreta i perdre aquesta singularitat per ingressar el 10% del pressupost”. I fa cinc anys, el 9 de maig de 2005, Cruyff va dir en un article a La VanguardiaLa Vanguardia que amb el que s'ingressés per “la venda de la samarreta”, Laporta havia d'eixugar “el deute que altres van deixar al Barcelona”.

El president del Barça, en la roda de premsa en què s'ha presentat l'acord amb la Qatar Sports Investment, ha evitat polemitzar amb el tècnic: “Cruyff és un mite del barcelonisme i totes les seves opinions són correctes”, i ha afegit: “Però fa cinc anys va dir el contrari. En cada moment deu haver tingut tingut les seves raons, per estar-hi a favor o en contra. Un mite sempre té raó, però en fi...”.

stats