BARÇA
Esports Barça 03/01/2011

Leo Messi s'incorpora als entrenaments

Puyol segueix recuperant-se i s'ha entrenat al marge, igual que Maxwell, amb molèsties a l'adductor. Mascherano, amb febre, ha marxat a casa sense exercitar-se

Redacció
1 min
Messi va veure des de la graderia el Barça-Llevant

Sant Joan DespíLeo Messi s'ha incorporat aquest matí als entrenaments amb la resta dels seus companys. L'argentí, amb permís de Pep Guardiola per allargar les seves vacances nadalenques fins el dia 2, va veure diumenge des de la graderia el triomf del Barça contra el Llevant.

Sobre la gespa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, Carles Puyol s'exercita al marge. El central segueix recuperant-se del seu problema muscular. Tampoc s'ha entrenat amb el grup Maxwell, que té molèsties a l'adductor de la cuixa dreta i ha fet tractament. Per la seva banda, Mascherano, amb febre ha estat l'únic jugador que no ha saltat a la gespa de la Ciutat Esportiva. Els metges li han donat antibiòtics i ha marxat a casa sense exercitar-se.

En l'entrenament, a les ordres de Guardiola, també hi són cinc jugadors del filial: Thiago, Bartra, Oier, Planas i Víctor Vázquez.

stats