BARÇA
Esports Barça 15/03/2011

Messi: “La Lliga no es decidirà al Bernabéu”

El davanter argentí assegura que la diferència de cinc punts amb el Madrid és "una avantatge important" i diu que Guardiola "és el millor entrenador del món"

Redacció
1 min
Leo Messi.

BarcelonaLeo Messi ha parlat aquest dimarts en un acte promocional de la marca que el vesteix sobre la Lliga. Els blaugranes, tot i haver empatat diumenge contra el Sevilla i que el Madrid hagi retallat en dos punts la diferència a la classificació, no estan intranquils. "Veiem la Lliga com la setmana passada", ha explicat Messi. "Es decidirà en els últims partits i nosaltres estem tranquils. Cinc punts és una avantatge important. Haurem de veure amb com arribem al Bernabéu però per a mi la Lliga no es decideix en aquest partit".

Leo Messi també ha parlat dels entrenadors que ha tingut al primer equip del Barça. "He tingut la sort d'estar amb grans tècnics. Rijkaard em va fer debutar i em va ajudar a complir el meu somni. El Pep m'ha donat molt i m'ha fet millorar en el meu joc. Per a mi és el millor entrenador del món i ho demostra cada dia". Humil com sempre, Messi ha reconegut que es veu com "un més d'aquesta gran plantilla".

stats