Futbol Femení
Esports Barça 27/04/2013

El Barça femení rep el Llevant amb l'objectiu d'arribar a Bilbao depenent d'ell mateix

En la penúltima jornada de Lliga, les blaugranes podrien permetre's fins i tot un empat contra el conjunt valencià. La missió de les noies de Xavi Llorens és que tot es resolgui en l'últim partit contra l'Athletic a Lezama

Natalia Arroyo
2 min
Virginia Torrecilla pressiona Alharilla durant el Llevant-Barça de la primera volta

BarcelonaEl Barça femení és a dos partits de poder repetir títol de Lliga. Les blaugranes encara van un punt per darrere de l'Athletic, el líder, però depenen d'elles mateixes per acabar sent campiones perquè a l'última jornada hi haurà un enfrontament directe contra el conjunt basc a Bilbao. Abans, però, les noies de Xavi Llorens han de superar el Llevant a casa (12h, Barça TV). Les catalanes podrien permetre's el luxe, fins i tot, d'empatar contra les valencianes, si després derroten l'Athletic a Lezama en l'últim partit. Si el compromís blaugrana en la penúltima jornada és difícil, tampoc ho té fàcil l'Athletic, que jugarà el derbi basc contra la Reial Societat a Zubieta (12h). Les 'txuri-urdin', a més de la motivació habitual dels derbis, aspiren a ocupar l'última plaça de la Copa de la Reina, que tenen a quatre punts.

L'ocupa encara el Sant Gabriel, que té un partit plàcid al Municial Ruiz Casado contra el Llanos Olivenza (11h), penúltim classificat. Les noies de Takahisa Shiraishi podrien tancar la seva participació a la Copa si les acompanya un bon resultat a Sant Sebastià. Una victòria, faci el que faci la Reial Societat, també garantiria la seva vuitena posició.

No s'hi juguen gairebé res l'Espanyol i el Llevant Les Planes. Les periquites tenen l'ambició d'acabar el campionat cinquenes, per davant del Rayo Vallecano, i viatjaran a València (12.45h) per segellar-ho. Pel que fa a l'equip de Sant Joan Despí, acomiadarà la temporada del seu debut com a local contra el Cajasol San Juan (12h) al Municipal Les Planes.

La resta de partits de la jornada són:

Lagunak - Collerenc

Prainsa Saragossa - Sevilla

Reial Societat - Athletic

Atlètic de Madrid - Rayo

stats