BARÇA
Esports Barça 17/03/2013

La connexió Villa-Messi supera un Rayo valent (3-1)

Un gol de David Villa i dos de Leo Messi fan que el Barça sumi tres punts més a la Lliga en un partit obert i ple d'ocasions. Tamudo ha marcat el gol de l'honor per al Rayo

Villa celebra el gol contra el Rayo Vallecano

BarcelonaEl Barça ha aconseguit superar aquest diumenge el Rayo Vallecano. Després de recuperar les bones sensacions contra el Milan a la Lliga de Campions, el Barça ha aprofitat la valentia del Rayo per sumar tres punts més. Els jugadors entrenats per Jordi Roura han fet un gran primer temps, pressionant bé i tenint la pilota. Abans del descans, els blaugranes ja guanyaven 2-0 amb un gol de Villa i un altre de Messi. Al segon temps, novament Messi, que acumula 18 partits seguits de Lliga marcant, ha fet el tercer.

Els blaugranes s'han trobat amb un Rayo valent que buscava el gol. I així el Barça ha provat sort també amb contraatacs. Messi ha estat el primer que ha intentat obrir el marcador amb una falta directa que ha topat amb el travesser. Després que Adriano es lesionés i l'hagués de substituir Alves, ha arribat el premi. I és que els de Roura han seguit insistint i al minut 24, Villa ha aconseguit superar Rubén. Iniesta ha recuperat la pilota i ha fet una passada cap a Messi. L'argentí ha assistit David Villa, que amb la dreta ha rematat per sobre del porter.

En el següent gol blaugrana, els protagonistes han estat els mateixos, però amb les funcions canviades. Busquets ha iniciat una contra i ha fet una passada llarga cap a Villa i l'asturià ha assistit Messi, que ha fet el segon per als blaugranes (min. 39).

Ja en el segon temps, novament Messi ha ampliat distàncies. El davanter argentí ha arrencat des del mig del camp i quan s'ha plantat sol davant del porter, l'ha superat aixecant la pilota per sobre la sortida de Rubén (min. 57).

Al minut 68, Tamudo ha entrat al terreny de joc substituint Delibasic i tot just dos minuts més tard, en la primera pilota que ha tocat, ha marcat. Després d'una gran jugada de Piti, el jugador del Rayo ha centrat cap a l'àrea petita i allà Tamudo, com sempre molt atent, ha posat la cama per superar Pinto.

BARÇA 3

RAYO VALLECANO 1

Barça: Pinto; Adriano (Alves 21'), Piqué, Mascherano, Alba; Cesc (Song 81'), Busquets, Iniesta (Thiago 63'); Alexis, Messi i Villa.

Rayo Vallecano: Rubén; Tito, Gálvez, Figueras, Arbilla, Adrián (Lass 62'), Trashorras, José Carlos, Chori Domínguez (Isaac 84'), Piti i Delibasic (Tamudo 68').

Gols: 1-0 (24') Villa. 2-0 (39') Messi. 3-0 (57') Messi. 3-1 (70') Tamudo.

Àrbitre: González González (comitè Castellanolleonès). Targetes grogues: a Piti (17'), Trashorras (28'), Adrián (57'), Tito (62'), Rubén (68') i Pinto (90').