Barça
Esports Barça 13/05/2011

El Camp Nou acaba d'omplir-se després de la rua dels jugadors pels carrers de Barcelona

L'estadi ha obert les portes a les 6 i mica en mica s'ha anat omplint de seguidors, molts d'ells joves barcelonistes que no han fallat a la celebració que la junta directiva havia dissenyat atmbé per ells

Martí Molina
2 min
Futbolistes i aficionats, durant la rua.

BarcelonaEl Camp Nou és una festa. L'estadi, que mica en mica s'ha anat omplint, ja està pràcticament ple esperant que els jugadors surtin a la gespa. Molts d'ells, nens i nenes. Joves barcelonistes que no s'han volgut perdre la celebració del torneig de la regularitat. La junta directiva havia ideat una festa perquè els petits barcelonistes poguessin assistir a l'estadi, i els més menuts han respost amb escreix.

L'estadi blaugrana ha obert les portes cap a les 6 de la tarda, i des de llavors que han començat a arribar, primer centenars, i després milers de seguidors per celebrar el títol culer. Pels volts de les 7, ja hi havia uns 30.000 seguidors, que arribaven als 60.000 passades les vuit. I de seguida que s'ha acabat la rua pels carrers de Barcelona, molts aficionats que han acompanyat l'autocar de l'equip s'han desplaçat fins al Camp Nou per acabar d'omplir l'estadi.

La música i l'ambient festiu són els protagonistes en els moments previs a l'arribada de l'equip. Mentre els jugadors fan la rua pels carrers de Barcelona, diferents grups actuen al mig de la gespa del Camp Nou per ambientar els aficionats. Grups musicals vinguts d'arreu dels Països Catalans, que interpreten algunes cançons cadascun: Pirat's Sound Sistema, Lexus, Time&Essence, Marcos Llunas, The Gruixut's, Dr. Calypso, Teràpia de Shock i Obrint Pas. Actuacions que s'han acabat pels volts de 3/4 de 9, i que han anat seguides de la presència d'un animador que ha convidat els aficionats a cridar, cantar, saltar, voleiar les banderes i bufandes i fer la onada.

Les celebracions no només s'han fet a l'interior de l'estadi. A l'espera de l'arribada dels campions, els culers també han pogut gaudir a l'exterior amb l'actuació de Macedònia; i amb activitats com el Xutòmetre, Botty futbol Jumping, Futbol 3x3, Futbol Ràpid, Pintacares i Taller de Perruques.

stats