LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 13/04/2011

Del 14 al 17 d'abril estarà obert el procés per demanar entrades per veure les semifinals

El Barça ja ha comunicat com serà el procés per demanar entrades per a les semifinals de la Lliga de Campions, que seran contra el Reial Madrid

Redacció
2 min
Sergio Ramos agredeix Puyol després de carregar-se Messi.

BarcelonaDel 14 al 17 d’abril estarà obert el procés de sol·licitud d’entrades per a l’anada de la semifinal de Champions que es disputarà el dimecres 27 d’abril a les 20.45 h. Per al partit de tornada (3 de maig al Camp Nou), la venda serà exclusiva per als socis sense abonament a l’Estadi i s’obrirà el 2 de maig.

Des del dijous 14 d’abril a les 10 h del matí fins al diumenge 17 d’abril a les 19 h, estarà obert el procés de sol·licitud de les entrades per al partit d’anada de semifinals de la Lliga de Campions. El procés és exclusiu per als socis del club, i caldrà fer-ho a través d’un formulari disponible a la secció de socis al lloc web www.fcbarcelona.cat. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a 4 peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

El 85% de localitats, per als socis

Com ja és habitual aquesta temporada, del total de les entrades disponibles per a aquest partit es repartiran entre els socis i penyes el 85% de les entrades. El 15% restant seran per a compromisos esportius i institucionals del club i per a patrocinadors.

Possible sorteig el 18 d’abril

Totes les sol·licituds es tractaran després del final del termini establert. En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dia 18 d’abril se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. El 18 d’abril, el club comunicarà als socis agraciats el procés per a la recollida de les entrades.

En el moment de fer la inscripció, es demanarà introduir les dades d’una targeta bancària. En cas que s’accepti la petició d’entrada, bé amb assignació directa o bé en ser agraciat en el sorteig, es carregarà de manera automàtica i immediata l’import de l’entrada i se’n formalitzarà la compra. En el cas de peticions conjuntes, només cal donar les dades d’una targeta bancària, a la qual es carregarà l’import total de les entrades demanades. En cas que no se’n pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.

stats