Barça
Esports Barça 03/05/2011

90 minuts per rematar la feina

Abidal s'afageix a última hora a la convocatòria d'un equip que vol fer valer el 0-2 de l'anada al Bernabéu i arribar a la final de Wembley

El dia després

BarcelonaAmb dos gols d'avantatge i 90 minuts per endavant. El Barça juga aquest vespre contra el Reial Madrid la tornada de les semifinals de la Champions amb l'objectiu de fer bo el 0-2 de l'anada i arribar a la final de Wembley, on va començar l'idil·li blaugrana amb la màxima competició europea de clubs.

Els dos gols de Messi de l'anada són un motiu més que suficient perquè els blaugranes siguin optimistes, encara que des del club no es cansen de recordar que el Reial Madrid buscarà el pas a la final fins a l'últim minut de joc.

Un partit carregat d'al·licients. L'últim, la tornada d'Abidal a la convocatòria, un mes i mig després de ser operat d'un tumor al fetge. El defensa francès completa una llista de 20 futbolistes on també hi és Andrés Iniesta, que aquest dilluns també va rebre l'alta mèdica. Guardiola haurà de descartar dos futbolistes abans del partit, però ja ha avisat que Abidal serà a la banqueta, encara que no estigui per jugar tot el partit sencer sinó únicament uns minuts. De fet, tot i que el tècnic no ho va voler reconèixer a la prèvia, el seu somni seria regalar els útlims minuts al lateral francès; però hauria de ser amb el partit ja resolt.

Amb un Camp Nou ple a vessar, sembla que l'únic dubte de Guardiola és la possible titularitat d'Iniesta, pel fet que torna de la lesió. Si el de Fuentealbilla es queda finalment a la banqueta, Keita ocuparia el seu lloc.

D'altra banda, el Reial Madrid arriba al Camp Nou amb l'objectiu de fer possible el miracle i remuntar l'eliminatòria, encara que amb un equip amb moltes baixes. A banda de l'absència del lesionat Khedira, tampoc no hi seran ni Pepe ni Sergio Ramos, tots dos sancionats. Lass Diarra al mig del camp, i Albiol i Carvalho en defensa, els subtituiran.

Les baixes d'aquests tres jugadors titulars s'afegiran a les del tècnic José Mourinho, que haurà de veure el partit des de la grada per l'expulsió de l'anada. L'entrenador portuguès no podrà entrar al vestidor, però l'únic dubte de cara al partit és saber si sortiran a buscar el partit des del primer minut o si optaran per aguantar la porteria a zero i buscar el gol a la segona meitat.