FUTBOL

"No hi haurà un Barça-Madrid en dilluns": Jaume Roures contradiu el president de la LFP

El president de Mediapro diu a RAC1 que "s'obre la porta perquè hi hagi algun partit del Barça o del Madri en dilluns", però matisa que seria de manera "excepcional"

El president de Mediapro, Jaume Roures, ha indicat que la temporada que no es jugarà un Barça-Reial Madrid en dilluns, tot i que el partit en obert es programarà els dissabtes a les 22 hores i "excepcionalment "podria jugar-se en dilluns "algun partit del Barça o del Reial Madrid".

Tot i que dimecres el president de la Lliga de Futbol Professional (LFP), Javier Tebas, va anunciar que la pròxima temporada 2014-2015, "es podria jugar un Reial Madrid-Barça en dilluns", Roures ha explicat que no serà així. "S'obre la porta perquè hi hagi algun partit del Barça o del Reial Madrid en dilluns, però serien excepcionals. No hi haurà un Barça-Madrid en dilluns", ha dit en unes declaracions a RAC1. Roures ha comentat que el canvi més important en el panorama de les retransmissions esportives amb vista a la temporada que ve és que el partit en obert serà dissabte, en comptes de dilluns.

"Fa dos anys que ho volíem fer, però l'oposició de Canal+ ho impedia", ha indicat Roures, que considera que era "un problema tenir un partit de Lliga tan tard dilluns". Entén el president de Mediapro que el partit de dissabte es continuarà veient a Cuatro. "El criteri de selecció serà dels equips que no juguin competicions europees i serà a les 10 de la nit", ha comentat. A més ha recordat que el calendari de Barça, de Reial Madrid i de tots els equips que juguin competicions europees "està molt determinat".

Roures ha confirmat que es manté la franja horària dels partits dels dissabtes (16, 18, 20 i 22 hores) i que en el cas dels partits de diumenge a la tarda s'estudia realitzar un ajust de mitja hora. "És la Lliga la que dirigeix la competició i els horaris, així que s'esvaeixen els vells fantasmes", ha comentat el dirigent de Mediapro. També ha informat que en la present temporada s'ha registrat entre un 3 i un 4 per cent més d'assistència als estadis espanyols. "Això reforça la idea que els horaris dels partits no trastoquen l'assistència als partits", ha comentat Roures.

Més continguts de