Publicitat
Publicitat

LLIGA DE CAMPIONS

L'holandès creu que no es pot comparar aquest Barça amb el seu Dream Team

Cruyff: "La teva presència en dues de les tres darreres finals confirma l'hegemonia del Barça dins i fora de la Lliga"

Al seu tradicional article dels dilluns a 'El Periodico', Johan Cruyff ha lloat la trajectòria del Barça: "Guanyaràs o no a Wembley, però la teva presència en dues finals més una altra semifinal de la Champions en tres anys corrobora l'hegemonia futbolística del Barça dins i fora de la Lliga"

L'holandès afegeix que "aquí no es tracta de decidir qui va ser millor que l'altre, sinó de sentir-se orgullós d'una llarga època d'èxits".

L'extècnic s'ha referit a les paraules de Guardiola en què deia que el Barça actual mai podrà ser tant bo com el Dream Team, i ha afirmat que "Aquí no es tracta de decidir qui va ser millor que l'altre, sinó de sentir-se orgullós d'una llarga època d'èxits seguint una mateixa idea d'entendre el futbol".

Així, Cruyff creu que la clau dins "d'aquesta llarga època d'èxits de dues dècades" ha sigut "polir una idea, una manera d'entendre el futbol tan particular, de vegades única". Un mèrit que ja no es de qui la comença "sinó de qui la millora. I aquí les figures de Rijkaard, primer, i Guardiola, després, són fonamentals", afegeix.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT