LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 02/05/2011

La UEFA no posarà sancions fins divendres i els jugadors del Barça amenaçats podran jugar demà

Segons un portaveu de la UEFA, el màxim organisme del futbol europeu farà públic a partir de la una del tarda si s'accepten a tràmit les denúncies dels dos clubs.

Toni Padilla
1 min
Busquets i Pepe intenten atrapar la pilota  / ALBERTO MARTÍN

BarcelonaLa UEFA decideix aquest migdia si accepta les denúncies del Barça i el Madrid referents als incidents del darrer clàssic, però un portaveu de la UEFA ha afirmant que en cas que s'acceptin, les sancions als jugadors no es farien efectives fins al proper divendres. Divendres es reuneix la comissió de control i disciplina, que estudiaria les demandes acceptades, decidirien si mereixen sanció i quina és aquesta.

D'aquesta manera, dels sis o set jugadors denunciats del Barça, -Alves, Pedro, Busquets, Pinto, Valdés i Keita-, tan sols l'expulsat Pinto no podrà ser demà a la banqueta. Fonts properes a la UEFA afirmen que no s'acceptaran a tràmit les demandes i només s'estudiarà el proper divendres l'informe fet per la mateixa UEFA, on surt mal parat el tècnic José Mourinho per la seva roda de premsa posterior al matx.

Perilla Sergio Busquets

Si es confirma que no hi han sancions fins divendres, el Madrid es quedaria sense la possibilitat de treure's del mig jugadors del Barça pel partit de demà. Ara, el blaugrana que podria perillar és Sergio Busquets, ja que la UEFA podria actuar d'ofici si considera que el vallesà li va dir "mono" a Marcelo, tal com sembla en un vídeo. Si es considera racisme, tema amb el qual la UEFA és molt sensible, podria haver-hi una sanció per al vallesà.

stats