Barça
Esports Barça 18/08/2011

Xavi: "La imatge que està donant el Reial Madrid no es correspon amb la seva entitat"

El migcampista blaugrana ha lamentat l'actitud dels jugadors blancs i s'ha felicitat per haver-los derrotat quan eren "físicament millors que el Barça"

Martí Molina
1 min
Xavi, envoltat per part dels seus companys jugadors del Barça, aixeca la Supercopa / PERE VIRGILI

BarcelonaXavi Hernández ha lamentat l'actitud dels jugadors del Reial Madrid a la picabaralla del final del partit, i en general de l'actitud de l'equip durant el partit, tant sobre el terreny de joc com a la roda de premsa.

"El final ha estat lamentable. La imatge del Reial Madrid no es correspon amb la seva entitat", ha dit el migcampista, que ha dit que "l'entrada de Marcelo és una barbaritat, per anar a fer mal". Xavi ha dit que tot plegat és "patètic" perquè els blancs "tenen futbolistes per competir".

El migcampista diu que "les imatges parlen per si soles", i que el fet de no esperar-se que el Barça recollís la copa "és un gest de no saber perdre. Això no és esportivitat".

Sobre el partit en sí, el 6 del Barça s'ha felicitat per guanyar la Supercopa: "Físicament, ells estan millors. Han competit bé però crec que no els dóna per guanyar el Barça".

stats