Barça
Esports Barça 08/05/2011

El Barça ja pot ser campió el dimarts

Si el Madrid perd o empata contra el Getafe al Bernabéu, els blaugranes serien campions. Sinó, hauran de guanyar o empatar contra el Llevant dimecres per ser-ho

Martí Molina
1 min
El tècnic del Barça, Pep Guardiola, felicita Leo Messi després que els blaugranes segellessin el passi a la final de Wembley.

BarcelonaEl Barça ja pot ser campió de Lliga el dimarts. La victòria del Barça en el derbi contra l'Espanyol ha deixat els blaugranes a tan sols un punt de proclamar-se matemàticament guanyadors del torneig de la regularitat. L'equip que entrena Pep Guardiola acaba la 35a jornada amb 8 punts d'avantatge sobre el Madrid quan només en queden 9 per disputar-se.

A la jornada 36, el Madrid rep el Getafe i el Barça juga al camp del Llevant. La derrota o l'empat del Madrid -que juga el dimarts dia 10- faria que els culers poguessin celebrar el títol aquell mateix dia. En cas que els blancs guanyin el seu partit, els de Guardiola serien campions dimecres si guanyen o empaten al camp del Llevant. Només la victòria del Madrid i la derrota del Barça faria que l'equip encara no fos campió aquesta 36a jornada, que es disputa entre setmana.

Opció A: El Barça és campió el dimarts 10

Sempre que el Madrid perdi o empati el seu partit contra el Getafe al Bernabéu.

Opció B: El Barça és campió el dimecres 11

Si el Madrid ha guanyat el seu partit i el Barça guanya o empata al camp del Llevant.

Opció C: El Barça no és campió entre setmana

Només si el Madrid guanya el Getafe i el Barça perd contra el Llevant.

stats