EL CLÀSSIC
Esports Barça 28/11/2011

Els socis amb un número de petició superior al 2.714, cap al Bernabéu

Aquest dilluns ha tingut lloc a la Sala París el sorteig davant notari per l'adjudicació de les entrades pel partit Madrid - Barça corresponent a la setzena jornada del campionat de Lliga. El número de sol·licitud a partir del qual es començaran a adjudicar les entrades és el 2.714.

Ara
1 min

BarcelonaPer al partit del Santiago Bernabéu (dissabte 10 a les 22 hores) es van demanar 7.932 entrades agrupades en 3.427 peticions mentre que el club disposa de 477 entrades per a socis per aquest partit. La gran expectació que ha generat aquest clàssic ha fet que l'assignació hagi necessitat d'un sorteig fet a través un programa informàtic.

Entre dilluns i dimarts el Club comunicarà als socis premiats el procés que han de seguir per recollir les entrades. La recollida d'aquestes entrades serà els dies 1 i 2 de desembre a les taquilles principals.

En el moment de fer la inscripció, es demanava introduir les dades d'una targeta bancària. En cas de ser agraciat en el sorteig, es carregarà de manera automàtica i immediata l'import de l'entrada i es formalitzarà la compra. En cas que no es pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.

Cal recordar que el FC Barcelona disposava de 701 entrades per a aquest compromís. Com és habitual, el 85% d'aquestes entrades es destinaran als socis (477) i a les penyes del Club (119), i la resta d'entrades, 105, seran per als compromisos institucionals, esportius i contractuals de l'Entitat.

stats