BARÇA
Esports Barça 22/01/2012

El Barça i Messi imposen la seva llei a Màlaga (1-4)

Un 'hat trick' de l'astre argentí dóna al Barça tres punts més en un partit en què els de Guardiola s'han mostrat molt superiors i tan sols han patit en el primer quart d'hora

David R. Jover
Messi, en una acció del partit

BarcelonaEl Barça s'ha desfet del Màlaga en un gran partit de Leo Messi, que aquest diumenge s'ha tornat a mostrar molt actiu en l'atac blaugrana i amb tres gols ha liderat els blaugranes per aconseguir un triomf més en un camp complicat. Alexis Sánchez, amb un gol aprofitant un refús, ha marcat l'altre gol del Barça a la Rosaleda, que ha vist com Valdés, en el primer temps, els ha privat de somiar en la victòria.

A la primera part el Barça ha sigut superior al Màlaga, tot i que també ha patit molt en el primer quart d'hora de partit, en què Valdés ha sigut el protagonista. I és que Víctor ha evitat, en una doble ocasió, el gol d'Isco quan el matx encara reflectia el 0-0.

Després d'aquesta ocasió el Barça ha sigut molt superior al Màlaga i ha començat a tenir les millors ocasions del partit. Alexis, Thiago, Iniesta i Messi han començat a crear perill i el gol s'ha començat a ensumar. No ha sigut fins al minut 33 que Leo Messi ha rematat magistralment dins de l'àrea, donant a la pilota la velocitat necessària i col·locació, una centrada d'Adriano Correia. Amb el 0-1 s'ha arribat al descans.

Sentencia ràpida

A la segona meitat el Barça ha donat el cop definitiu en tres minuts. Ha fet el 0-2 al minut 48 (Alexis) i el 0-3 al minut 51 (Messi). Amb aquests dos gols els blaugranes han sentenciat un partit que es preveia més complicat del que finalment ha sigut. El Màlaga, sense poder tenir la possessió de la pilota, s'ha vist sotmès a un desgast físic al qual no està acostumat, i ho ha acabat pagant. A més, Leo Messi ha participat molt més en el joc col·lectiu i ha sigut impossible d'aturar per la defensa andalusa.

Des d'aleshores i fins al final el partit no ha canviat gaire. El Màlaga ha inquietat la porteria de Valdés en un parell d'ocasions (Rondón) i el Barça ha seguit dominant i fent del partit un monòleg. Ha pogut ampliar el seu avantatge en un llançament de falta de Leo Messi que s'ha estavellat al travesser (75'), però la pilota, en comptes d'acabar al fons de la xarxa, ha tocat el cos de Willy i ha acabat a córner.

Dos gols més per acabar

I la traca final de l'exhibició de Messi ha arribat al minut 81, quan Messi, en una cursa de les seves, ha superat la defensa del Màlaga i ha situat el 0-4 en el marcador. A falta de cinc minuts per acabar el matx Rondón ha fet el gol de l'honor per al Màlaga (1-4).

Amb aquests tres punts el Barça en suma 44 en els 19 partits disputats i encetarà, dissabte vinent a Vila-real, la segona volta de la Lliga BBVA.

Fitxa tècnica

:

1 - Màlaga CF: Willy, Gámez, Mathijsen, Demichelis, Monreal; Camacho, Maresca (Rondón, 62'); Cazorla (Recio, 78'), Isco, Eliseu i Van Nistelrooy (Seba, 59')

4 - FC Barcelona: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Abidal; Busquets, Thiago, Iniesta (Pedro 73'); Alexis (Cuenca, 63'), Messi i Adriano (Dos Santos, 67')

Gols: 0-1 Messi (33'), 0-2 Alexis (48'), 0-3 Messi (51'), 0-4 Messi (81'), 1-4 Rondón (85')

Targetes: Camacho (62')