BARÇA
Esports Barça 02/05/2012

El Barça supera el Màlaga amb comoditat amb una nova exhibició de Messi (4-1)

Els de Guardiola han complert en el penúltim partit al Camp Nou d'aquesta temporada amb un nou 'hat trick' de l'argentí Leo Messi

N. García
Pedro, Leo Messi i Carles Puyol celebren un gol

BarcelonaEl Barça ha superat amb comoditat el Màlaga al Camp Nou. Messi, que igual que en el partit de la primera volta ha tornat a fer un 'hat trick', ha aconseguit establir un nou rècord golejador en una temporada amb 68 gols.

En els primers minuts, el Barça ha portat la iniciativa, però el Màlaga ha avisat amb una falta servida per Duda que ha picat al pal de la porteria defensada per Pinto. Als blaugranes, però, no els cal avisar, ja que en una de les primeres arribades amb perill a la porteria de Kameni han aconseguit avançar-se en el marcador (minut 13). Messi ha deixat la pilota a Iniesta i el migcampista manxec ha centrat. Puyol, dins l'àrea, ha estirat la cama esquerra per marcar el primer gol del vespre.

Al minut 25, però, Rondón ha fet l'empat. Gámez ha centrat des de la dreta i Rondón, des de dins de l'àrea, ha rematat de cap al fons de la xarxa. Però els blaugranes han aconseguit sobreposar-se i, al minut 33, l'àrbitre del partit, Turienzo Álvarez, ha xiulat penal de Gámez sobre Iniesta. Messi no ha perdonat des del punt de penal abans del descans.

La segona part ha començat igual que ha acabat la primera: amb un penal xiulat a favor del Barça i amb Messi transformant-lo (minut 58), de manera que ha aconseguit el 3-1 i el segon gol del seu compte personal. L'argentí ha trigat poc a aconseguir un altre 'hat trick'. Messi ha rebut la pilota als tres quarts del camp i ha enfilat cap a la porteria de Kameni. L'argentí ha superat la sortida del porter camerunès aixecant la pilota abans d'encarar la porteria tot sol per fer el quart del Barça.

BARÇA 4

MÀLAGA 1

Barça: Pinto; Alves, Mascherano, Puyol (Bartra 67'), Adriano; Cesc, Keita, Iniesta (Afellay 74'); Cuenca, Messi i Pedro (Tello 83').

Màlaga: Kameni; Gámez, S. Sánchez, Demichelis, Eliseu; Camacho, Duda; Portillo, Buonanotte (Seba 60'), Cazorla; i Rondón (Van Nistelrooy 60').

Gols: 1-0 (13') Puyol. 1-1 (25') Rondón. 2-1 (34') Messi, de penal. 3-1 (58') Messi, de penal. 4-1 (64') Messi.

Àrbitre: Turienzo Álvarez (comitè castellanolleonès). Targetes grogues: a Camacho (56'), Duda (58'), Pedro (66'), Cesc (82').