Barça
Esports Barça 03/03/2012

El Barça, sense Messi, rep l'Sporting al Camp Nou amb l'objectiu de seguir assetjant el Madrid

Amb l'argentí sancionat, els jugadors blaugranes volen desmentir Guardiola, que continua mantenint que serà molt difícil guanyar la Lliga tal com està ara (20 h)

Albert Solé
1 min
Messi torna a decidir i a marcar a l'Atlètic

BarcelonaCom afronta una plantilla un partit d’una competició que el teu entrenador afirma que no guanyaràs? Primer desmentint-lo en públic, com han fet tots els jugadors que han parlat des que Guardiola va dir diumenge “aquesta Lliga no la guanyarem”, i després desmentint-lo sobre la gespa, començant per avui en la visita de l’Sporting de Clemente al Camp Nou (20 h).

Potser era això el que buscava el tècnic amb les seves paraules. Ahir en roda de premsa Guardiola va tallar d’arrel totes les interpretacions que s’havien fet sobre la seva frase respecte al fet que culpava els àrbitres d’aquesta situació: “Que la gent estigui tranquil·la, no som segons per culpa dels àrbitres”, però va seguir insistint que pensa que la Lliga, amb 10 punts de desavantatge amb un Madrid que no falla, és molt difícil guanyar-la, “però m’agrada que els jugadors no pensin com el seu entrenador”.

Podeu llegir-ho a l'Ara Premium.

stats