Barça
Esports Barça 06/04/2013

El Barça, sense Messi i pensant en el PSG, rep un Mallorca angoixat

Les rotacions marcaran l'alineació de Tito Vilanova en un partit que els balears es prenen com una bona oportunitat d'aconseguir "la gesta èpica futbolística" de vèncer el Barça (22 h, Canal+1)

Efe
2 min
Leo Messi, envoltat de jugadors del Mallorca

BarcelonaEl Barça rebrà el Mallorca (22 h, Canal+1) afectat per les baixes, com ara la de Lionel Messi, i les reserves que haurà de fer per al decisiu partit de dimecres contra el PSG, en la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions.

Serà el primer partit des de fa molts mesos que es perdrà Leo Messi, que pateix un trencament muscular que el manté inactiu i la recuperació del qual és una incògnita, davant la necessitat que té el seu equip de tenir-lo en forma per al partit contra el PSG.

És molt probable que, gràcies al matalàs de tretze punts que té en la Lliga respecte al segon, el Reial Madrid, el Barça reservi jugadors per mantenir frescos futbolistes com Xavi, entre altres. L'equip s'enfrontarà amb un Mallorca angoixat per la posició de descens en què es troba.

La lesió de Mascherano deixa la línia defensiva contra el Mallorca amb jugadors poc habituals, igual que al centre del camp, on Xavi i, més que probablement, Iniesta i Busquets estiguin a la banqueta o a la grada. Al davant, sense Messi per lesió, tot apunta a un atac inèdit aquesta temporada, amb Villa, Pedro i Alexis, o la incorporació d'alguns dels joves valors, com Tello o Deulofeu.

El Mallorca esgotarà al màxim les opcions de puntuar al Camp Nou. L'equip balear, penúltim amb 24 punts, arriba a Barcelona amb l'obligació d'intentar "la gesta èpica futbolística" de vèncer el totpoderós Barça, com va definir el seu tècnic, Gregorio Manzano.

Manzano ha anunciat canvis a l'equip i en el sistema de joc per enfrontar-se a un Barça que no veu minvat, en absolut, per les absències. A l'eix de la defensa, el del planter Pedro Bigas substituirà el brasiler Pedro Geromel, sancionat, i hi ha la possibilitat que l'extrem Emilio Nsue recuperi la titularitat per ajudar l'equip en tasques defensives. L'argument principal dels mallorquinistes en atac és l'internacional mexicà i exjugador blaugrana Giovani Dos Santos. Al seu costat, i com últim home a dalt, es perfila com a titular l'internacional israelià Tomer Hemed.

stats