Lliga de Campions
Esports Barça 11/03/2013

El Barça practica com trencar el mur del Milan en la tranquil·litat de la Ciutat Esportiva

Tots els jugadors disponibles, inclòs Xavi, encara sense l'alta mèdica, s'exerciten a Sant Joan Despí per preparar l'eliminatòria de Champions. L'equip ha treballat les accions a pilota aturada quan les càmeres han marxat

Natalia Arroyo
1 min
Pilotes i tanques, preparades en l'entrenament del Barça

Sant Joan DespíDesprés de les rodes de premsa de Gerard Piqué i Jordi Roura, el Barça s'ha entrenat a Sant Joan Despí. Els blaugranes han preferit no preparar el partit al Camp Nou, escenari habitual en els partits de Champions, i s'han refugiat en la tranquil·litat de la Ciutat Esportiva. Allà tots els jugadors disponibles, inclòs Xavi Hernández, que ha entrat en la convocatòria, s'han exercitat per practicar les solucions tàctiques per atacar bé l'espessa defensa del Milan.

L'equip ha començat l'entrenament amb mobilitat articular i rondos, que és la part que s'ha exhibit davant la presència dels mitjans de comunicació. S'ha pogut veure els jugadors fent bromes i en un ambient força distès, relaxat.

L'altra part de l'entrenament, ja en privat i com ha confessat el segon entrenador en roda de premsa, s'ha centrat en l'estratègia. Les accions a pilota aturada seran clau per afegir recursos ofensius al joc blaugrana i per això el cos tècnic tenia preparades pilotes i una tanca artificial per assajar faltes i córners.

stats