BARÇA
Esports Barça 02/12/2010

Milito torna a trepitjar el camp d'entrenament

El jugador blaugrana s'ha entrenat en solitari. Messi, que segueix amb molèsties al turmell per l'entrada de Sergio Ramos en el clàssic, ha treballat al gimnàs

Redacció
1 min
Milito, fent estiraments durant un entrenament.

Sant Joan Despí p { margin-bottom: 0.21cm; } El central argentí Gabriel Milito ha tornat a entrenar-se després de la lesió muscular que va patir el 10 de novembre en el partit de tornada de la Copa del Rei contra el Ceuta, quan es va trencar el bíceps femoral de la cama dreta. Després de tres setmanes de baixa, el jugador ha tornat al camp d'entrenament, encara que ha treballat en solitari, ja que li falten encara de dues a tres setmanes de recuperació.

El tècnic, Pep Guardiola, ha disposat de 20 jugadors, 18 del primer equip i 2 del segon B (Oier i Thiago), després de la jornada de descans que van tenir ahir els futbolistes que no van participar en la Copa Catalunya. Del grup del primer equip, també ha estat absent Lionel Messi, que segueix sota els efectes de la contusió que li va produir l'entrada de Sergio Ramos en el clàssic, dilluns passat, i ha treballat al gimnàs.

stats