BARÇA
Esports Barça 29/02/2012

El Barça tanca un acord amb la Mobile World Capital

El Club i la MWC han signat un acord de col·laboració per impulsar iniciatives d'emprenedors i empreses TIC que desenvolupen serveis innovadors per a mòbils en l'àmbit esportiu

Ara
1 min
Sandro Rosell i el directiu Didac Lee, presents a la signatura de l'acord entre el Barça i Mobile World Capital

BarcelonaLa Mobile World Capital i el Barça han signat un acord de col·laboració per impulsar iniciatives d'emprenedors i empreses TIC que desenvolupen serveis innovadors per a mòbils en l'àmbit esportiu.

Aquest acord implica, d'una banda, dur a terme accions conjuntes en el marc del programa "Mobile Entrepreneurship Competition" de la Mobile World Capital, encarregat de potenciar la creació de solucions mòbils innovadores amb l'oferiment a les 'start-ups' tecnològiques noves oportunitats de negoci, assessorament empresarial i ajuda financera per al seu desenvolupament a Barcelona, capital mundial del mòbil pel període 2012-2018.

El Futbol Club Barcelona integrarà en aquesta iniciativa de la Mobile World Capital el seu programa FCB APPS, per mitjà del qual vol impulsar el sector mòbil vinculat a l'esport. "La capitalitat 'mobile' de Barcelona ofereix el millor escenari per potenciar aquest programa", ha afirmat el directiu Dídac Lee. "El FC Barcelona fa una crida als millors emprenedors i desenvolupadors del món perquè presentin les seves propostes d'aplicació mòbil orientades al futbol o l'esport en general", ha considerat Lee, que ha subratllat que aquest acord amb la MWC "és una gran oportunitat per donar al programa més projecció internacional".

Participació en el programa "M-Content"

A més, l'acord també preveu la participació del Futbol Club Barcelona en el programa "M-Content" de la Mobile World Capital, dirigit a promoure nous serveis mòbils que enriqueixin l'experiència d'oci i entreteniment dels usuaris. En concret, la col·laboració se centrarà en el projecte "Enhanced Football Experience", pensat per impulsar noves aplicacions i serveis que millorin l'experiència de veure o seguir un partit de futbol dins o fora del camp.

stats