Publicitat
Publicitat

MUNDIAL DE CLUBS

Les entrades per anar al Mundial de clubs es posen a la venda aquest dimarts

Aquest 25 d'octubre s'obrirà el procés de sol·licitud per aconseguir les localitats per al partit del 18 de desembre al Mundial de Clubs de la FIFA a Yokohama (Japó).

Segons ha informat el club, durant tres dies es podran fer les sol·licituds de les entrades en un formulari a www.fcbarcelona.cat. El FC Barcelona disposa d'un total de 1.000 entrades per al partit del dia 18 de desembre a l'Estadi Internacional de Yokohama, on el Barça disputarà la final del Mundial de Clubs o el partit pel 3r i 4t lloc. Com és habitual, el 85% d'aquestes entrades es destinarà als socis i penyes del club (680 i 170 entrades per a socis i penyes, respectivament), mentre que el 15% restant (150 entrades) serà per cobrir els compromisos institucionals, esportius i contractuals del FC Barcelona.

Sol·licitud de localitats per als socis
La petició de compra de les entrades es podrà fer mitjançant un formulari creat per a l'ocasió al qual es podrà accedir a través del lloc web www.fcbarcelona.cat. Les peticions d'entrades caldrà fer-les entre dimarts 25 d'octubre, a partir de les 10 hores, i dijous 27 d'octubre, a les 19 hores. Cada soci pot fer una única petició d'una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d'inscriure fins a quatre peticions de socis en el cas que vulguin viatjar junts.
Totes les sol·licituds es tractaran després del final del termini establert. En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dia 3 de novembre se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. El preu de les entrades per a la final o per al partit del 3r i 4t lloc van dels 90 euros als 230 euros (el preu pot variar segons el canvi en iens).

Un cop es confirmi la distribució de les localitats –es comunicarà per correu electrònic entre el 3 i el 4 de novembre– es carregarà de manera automàtica a la targeta bancària amb la qual s'hagi facilitat l'import mínim de 90 €. La diferència fins a arribar al preu de la localitat es pagarà en el moment de la recollida a les taquilles del Club, en funció de l'entrada escollida, sempre segons la disponibilitat existent.

Viatge fins a Yokohama
El Club ofereix a través de FCB Viatges, l'agència oficial del Club, un vol que sortirà des de Barcelona el dia 13 de desembre al migdia i que, després de fer una escala, arribarà a Yokohama el 14 de desembre. La tornada està prevista per al dia 19 al migdia en vol regular amb destinació a Barcelona. El viatge té un preu de 1.765 euros.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT